Als je een e-mail wilt krijgen als ik een bericht heb gepost...

woensdag 24 april 2013

Mysterieuze tuingasten...

Soms laten gasten iets achter... een sok, doucheschuim, hun jas aan de kapstok. Meestal blijven die zaken liggen, een enkel keertje worden ze een volgende keer meegenomen. 
Maar nu verdenken wij speciale gasten ervan dit heel doelbewust te doen en dan gaat het niet om direct in het oog springende zaken. Het lijkt de bedoeling dat die spullen hier ook blijven? Een gevalletje van infiltratie? Na hun eerste bezoek - jaren geleden -  ontwaarden we pas een week later een piepklein autootje op een richel boven de deur... een deux chevauxtje, heel Frans! Een zomer later was er plots een fluffy in de badkamer. We lieten de zaken maar voor wat ze waren.
Maar sindsdien is er wéér een autootje bijgekomen (op een ander richeltje) en nu na de kookweek hebben we in de tuin bezoek gekregen van twee mysterieuze gasten, namelijk alleraardigste tuinkaboutertjes...! Tenminste, tot nu toe hebben we er twee ontdekt. Je weet het maar nooit met die 'gasten'...
We vinden ze heel vrolijk staan, eentje houdt de wacht bij de groentebakken, de ander bij de vijver. We zoeken nog namen voor ze. Natuurlijk hebben we al Jut en Jul (en als zij stoute acties plegen heten ze Schorrie en Morrie), dus ja, misschien is RaRa en Haha een idee?

4 opmerkingen:

 1. Hahahaha, wie doet nou toch zoiets? :)
  Ik begreep dat de 3e inmiddels ook is ontdekt?

  Groetjes,
  Leontine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Leontine, ja ja de derde is nu ook gespot, dank, we beleven er veel plezier aan! X Elly

   Verwijderen
 2. Hoi Liesbeth,
  Ik ook dus!!! Groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen