Als je een e-mail wilt krijgen als ik een bericht heb gepost...

dinsdag 30 april 2013

Le nouveau roi!

Jullie begrijpen dat we de K(r)oningsdag hier niet ongemerkt voorbij hebben laten gegaan. Momenteel is hier een groep vriendinnen die met elkaar schilderen, vilten, aan Yoga doen, boetseren...
Gisteren zagen we plots een fles oranjebitter in de keuken staan. een ander had bij aankomst al mooie servetten meegebracht. Zelf hadden we die ook weten te bemachtigen bij de supermarkt...
Dus vanmorgen werd er bij het ontbijt gedekt met oranje... Maar elk uur kwam er wel een verrassinkje bij, een taart, een bus koeken. Bovendien hadden 'verdacht' veel mensen oranje kleding aan, dus ja, we zijn het hier ook aan het vieren. Met zijn allen voor de TV en een schaal broodjes erbij en vanmiddag hebben we alle prachtige kleding van de dames aanschouwd die de inhuldiging bijwoonden in de nieuwe kerk in Amsterdam. Heel gezellig dat West-Friese commentaar van iedereen, ha-ha!
"Noh, wat een lekkere trombone heeft die daar in het orkest, die kan daar lekker op gaan spelen zo..." en "Die hoed van haar is toch veels te groot, niet dan?"
De dag sluiten we af met wortelsoep, zalm en broccoli en natuuuuurlijk sinasappelijs met mango toe. Dan is het weer wel voldoende oranje geweest en gaan we over tot de Franse orde van de dag!Geen opmerkingen:

Een reactie posten