Als je een e-mail wilt krijgen als ik een bericht heb gepost...

donderdag 4 augustus 2011

Yoga spirit!

Vorige week hebben we hier een Yogagroep gehad met veel leuke Yogalessen, o.a. in de tuin. Gelukkig maar dat het weer goed was!Tussen de Yogalessen door was er voldoende tijd andere dingen te doen, zoals samen wandelen (dichtbij of ver), naar de Salon du Thé voor een heerlijk kopje thee met zelfgebakken taart, een tripje naar Chartres met zijn mooie kathedraal, luieren en lezen in een zonnestoel in de tuin, franse inkopen doen in de supermarkt voor thuis...
Wij op onze beurt genoten van het koken voor deze groep en de tuin hielp ons daarbij. Al een heleboel appels en pruimen dienen zich aan en Leontine en ik maakten hier heerlijke taarten van als toetje. Nog lekkerder was het om die op te eten bij het vuur 's avonds, echt heel gezellig!

Kortom, we hebben ons allemaal weer goed vermaakt, men genoot van de maaltijden en zo te lezen in het gastenboek ging iedereen heel 'gevuld' (en soepel !)huiswaarts. Na een paar daagjes voor onszelf bereiden we nu weer monter de komende schilderweek voor...opruimen en schoonmaken, een weekmenu kiezen met bijbehorende boodschappenlijst, vervolgens groots inkopen, de wekelijkse strijkmarathon doen en af en toe ook lekker luieren, hoor! (en een kort blogje schrijven)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten