Als je een e-mail wilt krijgen als ik een bericht heb gepost...

donderdag 28 juli 2011

Boiler-alert!

Tijdens de vorige groepsweek werden we in de steek gelaten door de electriciteit (hoofdschakelaar kapot) wat wel wat inventiviteit van ons vroeg want het gebeurde op 14 juli, de dag waarop zowat elke fransman vrij is...
Deze week zit 'water' ons in de weg, want plots ging vandaag een van de boilers ernstig lekken en 'overkoken'...Wat een geluk dat ik er langs liep en het geluid daarvan opmerkte. We zijn met zijn drieën een paar uur bezig geweest om de lekkage zoveel mogelijk op te vangen, de 200 liter water eruit te laten lopen en er een andere boiler neer te hangen.
Die hadden we in voorraad, ja eerlijk!
Afgelopen Kerstmis dachten we al dat hij er mee gestopt was omdat hij het water niet meer verwarmde, maar dat was loos alarm, dat zat 'm in de electricité. We hadden uit voorzorg toen meteen een nieuwe gekocht. Nu bleek dat dus erg handig! De Yogagroep genoot vandaag van een programmaloze dag en waren allemaal de hort op. Zij hebben dus niets gemerkt van alle commotie en kunnen morgenochtend weer zo onder de douche stappen. Onze vrije dag ging een beetje de mist in met deze tegenslag.

En jammer dat we nét nieuwe vloerbedekking hadden gelegd daar...

1 opmerking:

  1. Een boiler die kapot gaat... Vreselijk! Hopelijk kan ik met de nieuwe boiler er toch wel een tijdje tegenaan!

    BeantwoordenVerwijderen