Als je een e-mail wilt krijgen als ik een bericht heb gepost...

woensdag 27 juli 2016

Il y a longtemps...

Het is ruim 6 weken geleden dat ik iets geblogd heb! We hebben een erg druk seizoen, met tóch nog vier groepen en ook regelmatig huurders voor de gîte... Enerzijds ontbrak me dus gewoon de tijd om te schrijven maar ik merk dat mijn motivatie daarvoor ook aan het afnemen is. Ik voel nu meer een soort verzadiging, waar vroeger enthousiasme was. C'est la vie, dingen komen en gaan ook weer...

Vorige week was de laatste zangweek op La Sauvagère. Wederom (zesde keer) heel geslaagd en gezellig. Niet zo'n grote zanggroep, maar een aantal creatieve partners waren meegekomen zodat er in elk hoekje wel iemand wat aan het maken was. Leuk!
En ondertussen baadden we de hele dag in klanken, in het atelier, in onze nieuwe 'Grange' (waar een keyboard stond), in de tuin...
Bijzonder. Het was ook een heel warme week, met zelfs een dag van 36 graden.
Om te koken en te zorgen was dat wel erg warm. We hielden ons ook strikt aan een serieuze siësta om in de avond nog voldoende energie te hebben voor warm keukenwerk!
Zoals gewoonlijk werd de week afgesloten met een prachtig concert op vrijdagavond waarbij natuurlijk de meegekomen partners en onze Franse vrienden mee kwamen genieten. Een waardig einde van een mooie traditie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten