Als je een e-mail wilt krijgen als ik een bericht heb gepost...

dinsdag 26 augustus 2014

La vie est belle...

Zo, alle karweitjes hier zijn klaar na onze laatste schilderweek, die helemaal geweldig was! Er zijn prachtige schilderijen gemaakt, 11 deelnemers x 4 dus 44! En de sfeer was zo goed, een heerlijke groep die het samen en wij met hen heel gezellig en fijn hebben gehad. Het weer was vele malen beter dan we dachten, toch elke dag behoorlijk wat zon om buiten te schilderen. En het gebruik van de sauna was overweldigend. Vaak lekker 's avonds nog een saunabad of twee, dan onder de buitendouche (we hoorden het gegil) en dan lekker slapen. Ton, nu dus óók saunameester, had 's avonds het pad naar de sauna vol windlichtjes gezet. Velen vonden het een romantische ervaring met de heldere sterren boven hen en de lichtjes naast hen. Al met al kijken we er met veel plezier op terug. Iedereen is weer veilig thuis, hier is alle was gedaan en gestreken (met hulp van onze nieuwe Bezige Bij Maya) en Ton en ik zijn terug met al onze spulletjes in het grote huis. Het seizoen van groepen ontvangen is voor ons nu voorbij. De enorme hoeveelheid bestek en alle grote pannen zijn terug naar de voorraadkamer, de torens borden ook. De meeste recepten heb ik op onze website gezet... de foto's zijn ook daar geplaatst.
Het voelt dubbel; het betekent afscheid van alle gezelligheid met iedereen en het begin van wat meer rust voor onszelf en op onze plek. Dat is ook weer fijn, vandaar mijn titel "La vie est belle". Heerlijk om blij en tevreden te kunnen zijn met alle afwisselingen hier! Foppe slaapt wat bij en mist dat iedereen ballen voor hem gooit, wij eten alle lekkere restjes op...
Hieronder tot slot nog foto's van de afgelopen week, met dank aan Rian die ze gemaakt heeft.












4 opmerkingen:

 1. Wow wat een leuke foto's Rian! En Elly, je had het niet mooier onder woorden kunnen brengen hoe onze schilderweek was. Alleen moet ik nog even vermelden hoe we genoten hebben van jou heerlijke kookkunsten... werkelijk een genot in alle opzichten! Het was een week om nooit te vergeten! Hopelijk tot ziens bij de reünie! :-)

  Lieve groetjes van Andrea Palacio

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb met heimwee naar de foto"s gekeken. Wat was het vorig jaar ook geweldig!! Wie weet of het volgend jaar weer lukt!! Denk er nog steeds met veel plezier aan terug!! Liefs van ons!! Aga van Wingerden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel, Aga, lekker weer komen, hoor, volgend jaar! Groet, Elly

  BeantwoordenVerwijderen