Als je een e-mail wilt krijgen als ik een bericht heb gepost...

maandag 14 april 2014

In rep en roer....

Vandaag écht gestart met de klus - en genietweek! Gisteren zijn de 9 deelnemers al aangekomen en vanmorgen om 10 uur barstte alles los. Potten verf gingen open, emmers sop vonden hun weg door het huis, er werd een gleuf gegraven voor een tuinmuur, er werd geschuurd en onderwijl ook even een dakraam geplaatst. In de tuin werd gesnoeid, dakpannen werden eraf gehaald, een tuintafel met de hogedrukspuit gereinigd en lekker in de teakolie gezet... Ieder jaar opnieuw weer een verrassing, dat iedereen in de benen komt en plotseling 10 paar handen extra (ook vader Piet draagt zijn steen bij) meedoen bij alle klussen op onze grote boerderij. Een heerlijk gevoel! Ik kook, verleen hier en daar hand - en spandiensten en zorg (hopelijk) dat niemand iets te kort komt. Het dakraam ging er zo snel in, dat zelfs een tweede op de klussenlijst verschenen is, wat helemaal een verrassing is! Hieronder de eerste impressie...
 


2 opmerkingen:

  1. Wat een bedrijvigheid! Na zo'n dag hard werken zit je natuurlijk heerlijk op La Sauvagère en smaakt het eten vast nog lekkerder.
    De stenenkring van de laatste foto roept wel vragen op....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat de stenenkring betreft... Kan ik mij voorstellen. Hij is half klaar, je kunt maar één laagje per dag metselen.... Morgen meer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen