Als je een e-mail wilt krijgen als ik een bericht heb gepost...

zaterdag 26 februari 2011

Tada!

Vandaag hebben we min of meer de keuken 'als op te leveren' verklaard, bij een kopje thee aan het nieuwe kookeiland, allebei innig tevreden over het resultaat en niet te vergeten het ontstaans - en samenwerkingsproces!


Ik loop er rond en geloof mijn ogen niet, ten eerste dat we dit zelf gedaan hebben - stap voor stap -, ten tweede dat ik écht in zo'n mooie keuken kan gaan koken en workshops geven... Wauw!
Een heerlijk moment is natuurlijk om de nieuwe lades te gaan inruimen, waarbij ik aan mijn super-organisatorisch getalenteerde schoonzus denk. Praktisch als zij is, zou ze zó mijn 'keukenzones' kunnen bedenken en vervolgens spulletjes inruimen. Maar...ik heb de kunst hopelijk goed afgekeken en ga het nu zelf bedenken en doen. Met in mijn achterhoofd dat het vooral ook logisch moet zijn voor de kookcursisten.
Het schrijven van mijn blog wordt onderboken door een telefoontje: er staat in het dorp in de regen een pelgrim - een Belg - die 9,5  maand gelopen heeft (heen en terug naar Compostella vanuit Oostende) en of we onderdak willen verlenen. Bien sure! In de benen! Op naar het dorp, kamer in orde maken en koken.
We hebben een leuke avond met Johan, die ons deelt in zijn reisverhalen.
Morgen maar weer verder met de lades ;-)

2 opmerkingen:

  1. nou toppie hoor, ziet er echt héél mooi uit, jammer dat ik em voorlopig nog even niet kan bewonderen... x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inmiddels hebben wij alles in het echt mogen bewonderen en het is werkelijk prachtig geworden.
    Complimenten voor jullie beiden!

    BeantwoordenVerwijderen