Als je een e-mail wilt krijgen als ik een bericht heb gepost...

zaterdag 11 juli 2015

Chanter!

Deze week is Jan van Zelm voor de vijfde keer hier geweest met zijn zangdeelnemers... Een lustrumweek dus! De prachtige klanken stroomden vanaf maandag al de keuken in van de 3 mannen en 3 vrouwen. En gaandeweg de week werd het alleen maar mooier. Het is een aangename mix tussen klassieke liederen en moderne liedjes. In de privésessies die 's middags werden gehouden (in een masterclass-concept) waren wij in en om het huis getuige van de worstelingen en overwinningen. Dat geeft een speciale sfeer met elkaar. Er waren ook niet-zingende partners mee die in de tuin zaten te lezen, aan het beeldhouwen waren in de schaduw of waren wandelen. Ter afsluiting hadden we vrijdagavond een petit concèrt, waarbij ook twee van onze Franse vrienden uitgenodigd waren. Ik denk dat zij met enige verbazing de grote kwaliteit van de stemmen aanschouwd hebben en het feit dat er werd gezonden in het Frans, Nederlands, Italiaans, Duits en Engels. Ik hoorde ze denken, die Nederlanders, wat zijn ze toch veelzijdig! Ze vonden het magnifique, schreven ze me de volgende dag! 
Ja, dit is weer één van de bijzondere momenten dat onze droom met La Sauvagère samenvalt met de werkelijkheid... We tellen onze zegening! 
Toen de deelnemers zaterdagochtend vertrokken begon bij ons het grote neuriën terwijl wij poetsten en opruimden... Wat een fantastische week was het weer!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten