Als je een e-mail wilt krijgen als ik een bericht heb gepost...

zaterdag 25 april 2015

Een geluk bij een (bijna) ongeluk!

In verband met de nieuwe matrassen, hadden we natuurlijk ook veel oude over... We konden de buren er erg blij mee maken voor het zomerse kinder/ponykamp, wat zij jaarlijks organiseren. De kids slapen in een grote legertent en met deze matrassen kan een lekkere ondergrond voor ze gemaakt worden!
Toen mijn lief de oude matrassen - waarvan er al enkele op de bovenste vliering van de zolder stonden geparkeerd - wilde pakken en verzamelen, stapte hij achteruit op een gedeelte van de zolder waar alleen gipsplaten zijn gemaakt (door vorige bewoner). Dat is een klein zoldertje boven het trapgat naar de trap in het atelier... Ai, en hij stapte erdoor...
Ik hoorde (vanuit de keuken) ergens allerlei steen (gipsbrokken) vallen, liep vervolgens snel naar het atelier waar het steenwol nog naar beneden dwarrelde.
Holy Mozes...
Niets gebeurd, op enkele blauwe plekken na want Ton zocht gelijk steun bij de stenen wand... Wel een enorm gat in het plafond daar. Als hij door het gat 'gedonderd' was, en de zwaartekracht hem nog eens een etage lager via de trap 'geholpen' had, ruim 5 meter in totaal, nou ja, niet aan denken, maar...

Gisteren kochten we veel balken van 4 meter lang voor het aftimmeren van het middenplafond op de zolder tijdens de klusweek,  a.s week. Ze liggen nu in het atelier.
Droogjes merkte Ton tijdens het eten op dat die mooi door dat 'gat' naar de zolder vervoerd kunnen worden.
Lachsalvo's...
Een geluk bij een (bijna) ongeluk... (én een klus erbij!)


2 opmerkingen:

  1. wat een schrik! wat een gat! wat een diepte! de engelen hadden gelukkig geen vrije zaterdag.......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat je zegt, Liesbeth! Gelukkig weer een heleboel mazzel gehad!

    BeantwoordenVerwijderen