Als je een e-mail wilt krijgen als ik een bericht heb gepost...

dinsdag 15 november 2016

Novembre

foto Hans Lanser

Hier is het ook echt herfst! Zonnige dagen, koud en ook veel motregen zo nu en dan, storm, dan weer droog en zon... momenteel 13 graden dus zeer goed te doen!
Soms wel drie ensembles per dag, zo kan de temperatuur verschillen. Onze nieuwe kachel snort alweer lekker de winter in. We zijn momenteel voorbereidingen aan het treffen om onze nieuwe vloer te gaan leggen, een combinatie van kurk (onderlaag) en hout (bovenlaag). Dit vanwege het isolerende effect. Ton en ik gaan 100 vierkante meter leggen. Op ons dooie gemakje, wel te verstaan. Dat betekent woonkamer, keuken, bijkeuken en slaapkamer beneden. We zijn bofkonten dat we onze meubels op kunnen slaan in eigen atelier en stuk voor stuk de ruimten kunnen gaan leggen. En als we in de keuken zijn beland kunnen de spullen van de woonkamer weer terug! Desnoods nemen we onze toevlucht in onze gîte. Wie kan dat zeggen en zo werken?
Het wachten is op de levering... Ondertussen witten we sommige plafonds, wordt de keuken grondig gereinigd door onze huishoudhulpen. Lekker project.
Wordt vervolgd...


foto Hans Lanser

en Foppe, die verleidt ons tot af en toe een balletje gooien voor het broodnodige buiten-zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten