vrijdag 27 april 2012

Voorjaarskookweek!

Afgelopen week niet kunnen bloggen vanwege de kookweek hier. Opnieuw hebben we de sterren van de hemel gekookt en hebben we de Normandische keuken veel eer aangedaan. We kijken terug op een gezellige week waarbij zowel het samen koken (veel lol gehad!) maar ook het samen tafelen zeer aangenaam is geweest... zie hieronder een impressie...


Appel gevuld met prei en geitenkaas, Calvados

Zalm en croute...spreekt voor zich

hard aan het werk...

Tartelettes aux tomates

Kalfsvlees à la Normande

Bezoek aan de Cidrerie, met een proeverij...



3 opmerkingen:

  1. Heerlijke week gehad! Onder de bezielende leiding van Elly, overtroffen we onszelf. Het was een feest om aan tafel te mogen inclusief het natafelen.
    We hebben ook nog een drietal excursies in de buurt gedaan, waarbij smaak en reuk wederom een grote rol speelden. Zowel Ton als Elly weten een warm thuis gevoel neer te zetten. Een echte aanrader!!
    Liefs van Frans en Margareth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne week hebben we gehad!! heel erg gezellig!
    Heerlijke dingen gekookt en veel geleerd, op alle fronten.
    Ook de bijpassende wijnen geschonken door de huis-sommelier Ton, waren top!
    Heel bijzonder en wat een gastvrijheid en wat een prachtig plekje!
    Elly en Ton, merci beaucoup!!!!
    Veel liefs van Ronald en Marjolein.

    BeantwoordenVerwijderen