Mijn uitdaging deze week was om een aantal nieuwe zomerse gerechten op tafel te zetten. Dat is gelukt, de gasten vonden ze heerlijk. O.a. een cassoulet, de zomerzuurkool met vis, een hartige taart met kerrie-cashewnoten, een lunchsalade met tarwe, olijven en salami en verderop in de week nog kastanje-ijs...
Vandaag een trio van hartige taarten |
Bietensalade met goudsbloemblaadjes, ik 'schilder' lekker mee in de keuken |
Lekkere schilderhanden... |
Vanmorgen bij jullie vertrokken en nu weer thuis in Nederland. En door jouw blogjes te lezen blijf ik nog een beetje met mijn hoofd op la Sauvagere. Ik heb nog even tijd nodig om te acclimatiseren. Ik heb genoten en vond het zo mooi om te zien dat jullie zelf heel erg genoten van de gastvrijheid die jullie ons hebben gegeven! Nogmaals dank.
BeantwoordenVerwijderenHoi Arianne, fijn om te lezen! Hoop dat je ook snel weer in het Hollandse 'landen' kunt... Lieve groet
BeantwoordenVerwijderen