We beginnen hier met het eindresultaat... |
en hier dus met het echte begin van het harde wenerdeeg, bloem, boter, eieren en suiker mengen (Kitchenaid mocht nog niet meedoen) |
Amandelspijs maken |
Jocondebeslag (amandelbiscuit) |
Er was wat deeg over, dus tussendoor even koekjes bakken met de kleinkinders |
Amandelspijs in harde wenerdeeg bakken |
De bombeschaal bekleden met het afgekoelde jocondedeeg |
Deze vullen met de mango |
En de bol voorzichtig omgekeerd op de taart zetten |
Het Italiaanse schuim, zo stijf dat je de kom ondersteboven kunt houden! |
De bombe dichtmetselen met het schuim (Alexander kijkt gefascineerd toe) |
Puntjes trekken met het paletmes en daarna het branden/brûleren van het schuim |
Lunch met Mango Bombe! (Rudolf van 24Kitchen zou zeggen: ach, het zijn sociale calorieën!) |
Het water loopt mij in den mond!!!! Ik krijg zin om op z'n minst de spatel af te likken.
BeantwoordenVerwijderenMet andere woorden... goed gelukte foto-impressie?
Verwijderen