Wat we maakten? Geroosterde lenteuitjes met romanescosaus, linzen-knolselderijsalade met hazelnoot, sinaasappelsalade met venkel en amandelen, een heuse winterratatouille (niet te versmaden!!), kastanjesoep, een lauwwarme salade met topinamboer en geitenkaas (aardpeer, vergeten groenten maar heerlijk), een 'sigaartje' van filodeeg gevuld met La vache qui rit (roomkaasje) in aardappelpuree en een notenpaté.
Net zoals in vorige winters zit ik 's avonds vaak met mijn kookboeken om me heen (soort nest) om weer nieuwe, lekkere recepten voor deze zomer uit te pluizen én voor de Kunst & Kookweek. Dat is een nieuwe workshop dit jaar (van 3-9 mei) waarin afwisselend geschilderd én gekookt kan worden. Passer le mot (Zegt het voort)...
geroosterde lenteuien met romanescosaus |
salade van aardpeer, roodsla en geitekaas |
keukenkunst van mijzelf |
deze ook...(dol op de vorm van kannen) |
druk bezig alles te bereiden samen |
en dan... Bismilla! (smakelijk eten) Samen genieten van wat we bereid hebben, waarbij Ton natuurlijk een lekkere wijn open maakt! |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten