Als je een e-mail wilt krijgen als ik een bericht heb gepost...

maandag 2 november 2015

Herfst en 22 graden!

Vandaag wederom een fantastische herfstdag! Tijd om bollen te planten, allerhande werkjes in de tuin te doen (weliswaar in zondag-tempo!) en samen met de dieren te genieten van deze toegift. Steeds zijn Jules, Jut en Foppe om ons heen. Op schoot, rondjes rennend in de tuin, schrikkend maar ook spelend met vallende blaadjes... Omhoog kijkend zien wij allerlei herfstdraden in de lucht, soms zwevend naar het noorden, vervolgens weer naar het zuiden. We zijn het seizoen aan het afronden, maken de buitenlampen en tuinmeubilair schoon om op te slaan, snoeien hier en daar nog wat. En ondertussen genieten we van de warmte!
Weldadig deze nazomerdagen, het geeft ons écht tijd om afscheid te nemen van de mooie lange zomer en even terug te blikken op alle groepen die zijn geweest. Nu, 17.40 uur, zitten we met een heerlijk glas wijn nog buiten, op 1 november! Impeccable! Omdat we vooral veel westelijker en wat lager zitten hebben we een half uur meer licht hier.
We vermoeden dat we juist door de droogte hier in de zomer en nog geen wind nu, zo'n vlammende herfst hebben. Prachtig, life is good!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten